Over De Zuiderse Fijnproever

De Zuiderse Fijnproever is al meer dan 16 jaar intensief bezig met alles wat op Italië betrekking heeft; met klanten koken in de huiskameratelier alsook samen één van de vele streken van Italië ontdekken, bv. olijven plukken en zien hoe er olijfolie van wordt gemaakt of druiven oogsten in het seizoen en wijn helpen maken, wijnhuizen bezoeken, genieten van authentieke lokale gerechtjes om vingers van af te likken, … Kortom een volledige Italiëbeleving.

De teambuilding kookworkshop en wijntastings zijn ondertussen niet meer weg te denken uit ons aanbod en zijn een vast waarde in Leuven.

En de wijnreisjes zijn er hervat! Het aanbod in te verkennen regio’s is uitgebreid en nieuwe, leuke adresjes staan te wachten om ons te verwelkomen.

Eten is altijd een feest voor Italianen. We kunnen er dan ook uren over praten, natuurlijk ook het gespreksonderwerp tijdens de maaltijden, met een glaasje wijn erbij. Leuke, actieve teambuildings met collega's of klanten. Pure, eenvoudige en smaakvolle gerechtjes die uw smaakpapillen strelen. 

Reserveer een Italiaanse wijntasting en waan je even in Italië!

Beleef Italië ter plekke. Kom samen genieten, proeven en ontdekken! Een uitstap als local, charmante dorpjes gaan verkennen, heerlijk lunchen in de wijngaarden...

Ga voor een unieke beleving alla Italiana met De Zuiderse Fijnproever!
Maak uw keuze en mail voor een voorstel.

We vinden altijd wel iets dat jullie leuk gaan vinden!

A presto,
Miranda Muto

Algemene informatie

Huiskameratelier

  • Teambuildings kunnen op weekdagen van maandag tem vrijdag
  • Privé workshops op maandag tem zaterdag
  • Open kookateliers op vaste dagen en uren - check de kalender
  • Gastronomische reizen op vaste data – check de kalender of – op maat, afreisdata naar wens
  • Tel: +32 475 98 25 80
  • info@zuidersefijnproever.be
Over De Zuiderse Fijnproever

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x