Aanbod

Kookworkshops privégroepen

Een activiteit met familie of vrienden gepland? Kom samen lekker koken, plezier beleven én gezellig bijbabbelen! Ga voor een actieve workshop en ontdek zo de pure Italiaanse keuken. De gerechten die we bereiden zijn puur, eenvoudig en smaakvol. En zullen jullie smaakpapillen strelen. Bij het maken van al dat lekkers en de geuren die de keuken zullen vullen, wanen jullie je in Italië!

Teambuildings

Super teambuilding activiteiten! Heerlijk samen koken, lekker eten én elkaar op een andere manier leren kennen. Of een wijntasting van Italiaanse wijnen vergezeld van een yummie apero bord? Of brainstormen op een andere locatie voor of na een wijnwandeling? We nemen jullie mee op ontdekking in de Italiaanse gastronomische cultuur!

Wijntasting

Samen met vrienden of familie heerlijke Italiaanse wijnen proeven in een gezellige kader. Een wijntasting in de huiskameratelier kan voor verschillende gelegenheden: een avondje in familie, onder vrienden, een verjaardag vieren, vrijgezellenactiviteit, … Kom samen de wereld van de Italiaanse wijnen ontdekken en proef samen, vergezeld van een lekkere apericena schotel.

Gastronomische reizen in Italië

Beleef Italië met al je zintuigen! Ontdek de geschiedenis van een stad, het verhaal van een regio, laat je inpalmen door de spontaniteit en de charmes van de bevolking, geniet van overheerlijke authentieke gerechten en lekkere wijnen… Ga mee en ontdek Italië op de Italiaanse manier: ontspannen, lekker en aangenaam!
Wat mag je verwachten: een snuifje cultuur, een portie ontspanning en veel beleving!!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x