Teambuilding wijnreizen in Italië

Creëer tijdelijk een andere werkomgeving. Ga met je medewerkers of klanten op werkvakantie. Vergaderen in een wijngaard of onder een olijfboom. Ontdek zo nieuwe talenten van elkaar. Een nieuwe wind geeft nieuwe inzichten, toch? Na een intensieve meeting volgt een heerlijke wijnwandeling en een lekker glaasje wijn...

Samen beleven, ontdekken en genieten op ieder vlak. Jullie medewerkers ontdekken een nieuwe werkplek, beleven de werkintensiteit op een andere manier en genieten samen van de afterwork bij een heerlijk glaasje wijn en Italiaanse gerechten.

Vergader of brainstorm in de voormiddag, wordt in de namiddag meegevoerd naar magische plekjes ergens in een regio in Italië, ... een wandeling in de wijngaard en proeven in de wijnkelder, druiven plukken, olijven oogsten....

Locatie: verschillende regio's in Italië

Duur: op maat

Italië… een bron van nieuwe inzichten en een leuke energieboost …

De teambuilding workations incentives vinden plaats in heel Italië. Maak een keuze uit de verschillende regio's. Het verloop en het programma wordt volledig op jullie afgestemd. Dit is al mogelijk vanaf 2 dagen. Mail voor een voorstel op maat!


Workations voordelen

❜ Vergaderen in een andere omgeving

❜ Persoonlijke begeleiding

❜ Volledig op maat

❜ Teamverband

❜ Lokale culinaire pareltjes

❜ Een snuifje cultuur, een portie ontspanning en veel beleving!!

Calabrië

Calabrië aan de 2 zeeën. Een van de beste bewaarde geheimen van Italië. De regio met de mooiste stranden, een bergachtig binnenland, prachtige ongeschonden stadjes en een zeer royale keuken! Volgens de New York Times – 1 of the 52 places to visit volgens the New York Times (2017)

Proeven van Cirò, de eerste wijn in de geschiedenis, bezichtigen van archeologisch sites en het Nationaal museum della Magna Grecia, bezoek met degustatie van wijndomeinen aan de Ionische zee en de Tyreense zee, Nationale parken, genieten van heerlijke gerechten zoals antipasti Calabresi, zwaardvis, tartufo di pizzo ijs…

Piemonte

Een streek met veel cultuur, een prachtige natuur, heerlijke specialiteiten, fantastische wijnen en de alom bekende truffel!

Wat dacht je van een Barolo proeverij? Of Barbaresco? Of Roero? Van onbekende toppers tot de de VIP’s van de regio’s, je zal er zeker mee kennis maken. De Truffle hunt, met een getrainde hond op zoek gaan naar truffels in de boomgaarden, is een beleving op zich, de voldoening om er enkele te vinden een zalig gevoel.Heerlijke gastronomie staat dagelijks op het programma. 

Prijs per deelnemer vanaf € 950,00*

*Prijzen excl. btw


Interesse in een wijnreis workation?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x