Authentieke pizza’s

Tijdens deze workshop maak je je eigen pizzadeeg en maken we enkele speciale varianten, pizza met een twist zeg maar. Je leert van A tot Z hoe je een overheerlijke pizza maakt in een traditionele oven. Alle stappen komen aan bod: van het basisdeeg tot pizzatopping. Op een ongedwongen manier gaan we samen aan de slag om deeg van scratch te maken en eindigen met alles samen te veroberen. Wil je de verborgen pizzabakker in jou ontdekken?  Dan is de pizza workshop zeker iets voor jou! Samen deeg maken en genieten van jouw zelfgemaakte pizza, wat kan het leven toch heerlijk zijn!

Inclusief

  • De voorbereiding van de workshop
  • Alle ingrediënten om de gerechten klaar te maken
  • Gebruik van de uitgeruste kookatelier en keukenmaterialen
  • Gebruik van keukenschort en keukenhanddoek
  • Begeleiding tijdens de bereiding van de gerechten (workshop)
  • Het menu (volgens gekozen thema)
  • Samen tafelen en degusteren van de heerlijke ‘pizze fatti in casa da voi’ (de zelfgemaakte pizza's)
  • Een receptenboek
  • Duur: 3u of of 3,5u

Exclusief

Kies voor de wijnen uit aangepast wit, rosé of rood. Enkel wat geopend is, wordt aangerekend einde workshop.

Deelnameprijs: vanaf € 59,00 per persoon

Authentieke pizza’s

Verse pasta maken

Als je aan pasta denk, dan denk je aan Italië. Onlosmakend met elkaar verbonden. Pasta is niet alleen hét symbool van de Italiaanse keuken, het is ook een vaste waarde in de Belgische eetcultuur geworden.

Lees meer

Apericena

De apericena, samenvoeging van ' apero' (aperitief) en 'cena' (avondeten). Het is geen hapje maar ook geen avondeten. Wij gaan enkele gerechtjes klaarmaken zodat de jij volgende keer je eigen apericena organiseert en het een groot Italiaanse succes wordt.

Lees meer

Vegetarische gerechten

Italiaans én vegetarisch! Groenten worden in de Italiaanse keuken veelvuldig gebruikt. Van simpele verse groenten toveren we heerlijke typische gerechten – zonder vlees of vis – op tafel. En met de juiste kruiden erbij worden het gerechten om van te smullen. Samen gaan we verse groenten en kruiden oppimpen naar smaakvolle gerechten.

Lees meer

Streetfood Italiaans

Streetfood en foodtrucks, helemaal hot en hip. In Italië noemen ze het ‘cibo di strada’. Uit de top 10 van meest verkochte Italiaanse streetfood op straatfeesten, halen we er enkele uit die we volledig zelf maken en die uiteindelijk ook in jouw top 5 van lekkere snacks zullen belanden!

Lees meer

Italiaans Feestmenu – enkel in December!

Kom in feeststemming met deze workshop en vier feest op z’n Italiaans. Heerlijke gerechten uit de verschillende windstreken van Italië. Een groot deel kan perfect op voorhand voorbereid worden, waardoor jij als gastvrouw/heer die avond zo veel mogelijk samen met je gasten aan tafel kunt meevieren en genieten!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x